Τιμές βιβλίων στο Bookia – Συνεργασίες με βιβλιοπωλεία

Τιμές βιβλίων στο Bookia

Το Bookia, στη σελίδα κάθε βιβλίου, εμφανίζει την τιμή του από κάθε βιβλιοπωλείο χωριστά. Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι αναγνώστες μπορούν να γνωρίζουν ποια είναι η τιμή του και να επιλέξουν να το αγοράσουν απ’ όποιο βιβλιοπωλείο επιθυμούν. Οι τιμές εμφανίζονται στο ΤΑΒ «Τιμές στα βιβλιοπωλεία». Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η σελίδα αυτού τού βιβλίου.

Για να εμφανιστεί η τιμή από ένα βιβλιοπωλείο, πρέπει αυτό να έχει συμφωνηθεί με το Bookia ώστε να καταχωρηθεί στα συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία για αυτή την ενέργεια. Όταν ο αναγνώστης ζητήσει να δει τις τιμές ενός βιβλίου, το Bookia ζητάει την τιμή από κάθε συνεργαζόμενο βιβλιοπωλείο και τις εμφανίζει όλες μαζί. Οι τιμές εμφανίζονται με αύξουσα σειρά, το φθηνότερο δηλαδή υψηλότερα.

Το Bookia έχει προδιαγράψει τον τρόπο επικοινωνίας του με τα βιβλιοπωλεία, με έναν απλό και πρακτικό τρόπο. Τα βιβλιοπωλεία, πολύ εύκολα, μπορούν να υλοποιήσουν αυτή την επικοινωνία και να ενταχθούν στην ενέργεια. Για τις λεπτομέρειες τής συνεργασίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Bookia.

Bookia
Παναγιώτης Σιδηρόπουλος
http://www.bookia.gr
bookia.gr@gmail.com
(+30) 6951-654.425

H υπηρεσία παρέχεται δωρεάν στους αναγνώστες και τα βιβλιοπωλεία δεν υποχρεούνται να πληρώσουν κάτι για να συμμετάσχουν σε αυτή.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s