Κοινόχρηστο Ημερολόγιο Εκδηλώσεων Βιβλίου από το Bookia

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων Βιβλίου στο Bookia

To Bookia ανακοινώνει το «Κοινόχρηστο Ημερολόγιο Εκδηλώσεων Βιβλίου«, μία φιλόδοξη προσπάθεια συγκέντρωσης και ενημέρωσης τού κοινού για όλες τις εκδηλώσεις με αντικείμενο το βιβλίο, σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

Το Ημερολόγιο είναι ένα Google Calendar στο οποίο έχουν πρόσβαση όλοι. Εκτός από την εμφάνιση για ενημέρωση, ο καθένας μπορεί να το εντάξει στο λογαριασμό του ως «Άλλο ημερολόγιο» και να έχει πρόσβαση σε αυτό απευθείας και όχι μόνον μέσω τού Bookia.

Επιπλέον, πολύ σημαντική είναι η δυνατότητα αναζήτησης με λέξεις κλειδιά, π.χ. με το όνομα ενός συγγραφέα ή ενός εκδοτικού οίκου ή μίας πόλης ώστε να εμφανιστούν μόνον οι εκδηλώσεις που σχετίζονται με το συγκεκριμένο συγγραφέα ή τον εκδοτικό οίκο ή γίνονται στη συγκεκριμένη πόλη. Αλλά και η δυνατότητα επιλεκτικής αντιγραφής εκδηλώσεων στο προσωπικό Ημερολόγιο ώστε να προστεθούν και ειδοποιήσεις.

Η καταχώρηση των εκδηλώσεων γίνεται με τέτοιον τρόπο ώστε να βοηθούνται οι αναγνώστες να εντοπίζουν πιο εύκολα τις εκδηλώσεις που τους ενδιαφέρουν, π.χ. στην πόλη τους.

Η προβολή των εκδηλώσεων γίνεται είτε ανά Εβδομάδα είτε ανά Μήνα είτε με μορφή λίστας ανά Ημέρα.

To Bookia καλεί όλους όσοι σχετίζονται με εκδηλώσεις βιβλίων, Εκδότες, Συγγραφείς, Βιβλιοπωλεία, Χώρους εκδηλώσεων, άλλους φορείς, να στέλνουν εγκαίρως στο Bookia τις εκδηλώσεις που προγραμματίζουν, για τη δωρεάν καταχώρησή τους στο Ημερολόγιο. Η αποστολή μπορεί να γίνει στο κεντρικό email bookia.gr@gmail.com ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Advertisement

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Κοινόχρηστο Ημερολόγιο Εκδηλώσεων Βιβλίου από το Bookia

  1. […] Όλες τις εκδηλώσεις με αντικείμενο το βιβλίο, σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. Το Ημερολόγιο είναι ένα Google Calendar στο οποίο έχουν πρόσβαση όλοι. Εκτός από την ενημέρωση, ο καθένας μπορεί να το εντάξει στο λογαριασμό του ως “Άλλο ημερολόγιο” και να έχει πρόσβαση σε αυτό απευθείας και όχι μόνον μέσω τού Bookia. Περισσότερα. […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s