Το σχόλιο τού συγγραφέα για το Bookia

Στο Bookia διατηρείται μία στήλη με τίτλο «Σχόλιο Δημιουργού». Εκεί, οι συγγραφείς αλλά και άλλοι δημιουργοί, μπορούν να δημοσιεύσουν τη γνώμη τους για το Bookia, πως το βλέπουν ή τι εύχονται για αυτό. Στην κεντρική σελίδα τού Bookia, εμφανίζεται κάθε φορά ένα από αυτά τα σχόλια, με τυχαία σειρά. Σε μία ειδική σελίδα φαίνονται όλα τα σχόλια των δημιουργών μέχρι τώρα. Ένα ενδεικτικό σχόλιο ακολουθεί.

Σχόλιο Δημιουργού

Είναι από τις πρώτες “σελίδες” που ανοίγω όταν μπαίνω στο διαδίκτυο για να ενημερωθώ ή να περάσω βιβλιοφιλικά την ώρα μου. Ας κρατήσει λοιπόν όσο το περισσότερο μπορεί, δηλαδή για πολλά πολλά χρόνια, το Bookia τη φρεσκάδα του και την έξυπνη ματιά του γύρω από την περιπέτεια που λέγεται βιβλίο.
Κώστας Ακρίβος, συγγραφέας

Η φωτογραφία και το όνομα τού δημιουργού, είναι συνδέσεις που οδηγούν στη σελίδα του στο Bookia όπου κάποιος μπορεί να δει όλα τα βιβλία στα οποία συμμετείχε με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Τα σχόλια των δημιουργών βοηθούν το Bookia προσδίδοντάς κύρος από την αποδοχή τους.

Αν είστε λοιπόν δημιουργός, π.χ. συγγραφέας, και αντιλαμβάνεστε και εσείς το Bookia θετικά, ως ένα εργαλείο προώθησης τής φιλαναγνωσίας, μπορείτε να στείλετε στο email bookia.gr@gmail.com, το δικό σας σχόλιο και τη φωτογραφία σας, αν επιθυμείτε να εμφανιστεί μία άλλη από αυτήν που είναι καταχωρημένη στη ΒιβλιοNET. Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί με τις προϋποθέσεις που περιγράφονται παραπάνω.

Πιθανώς να βρείτε ενδιαφέρουσες και τις σελίδες:

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s