Το Bookia στο 43ο Φεστιβάλ Βιβλίου

43ο Φεστιβάλ Βιβλίου. 

Το Bookia (boú-ki-a) συμμετέχει στο 43ο Φεστιβάλ Βιβλίου, 5-21 Σεπτεμβρίου, με χορηγία τού Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου.

Ταυτόχρονα, το Bookia είναι χορηγός επικοινωνίας, ενημερώνοντας το κοινό και προωθώντας τις δραστηριότητες τού Συνδέσμου.

Στο 43ο Φεστιβάλ Βιβλίου, το Bookia θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τις υπηρεσίες του στους βιβλιόφιλους αλλά και στους επαγγελματίες τού βιβλίου, τους εκδότες και τους συγγραφείς. Στην κοινωνικοποίηση με κέντρο το βιβλίο εμπλέκονται όλοι και το Bookia είναι ο συνδετικός κρίκος που φέρνει σε άμεση επαφή τους αναγνώστες με τους δημιουργούς.

Το 43ο Φεστιβάλ Βιβλίου είναι μία ευκαιρία και για το ίδιο το Bookia να γνωριστεί με το κοινό του. Το Bookia προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του να επισκεφθούν το Φεστιβάλ ώστε να ανταλλαγούν απόψεις και εμπειρία και να καθοριστεί το μέλλον του, πως θα γίνει καλύτερο και πρακτικότερο για όσους το χρησιμοποιούν.

Το πρόγραμμα τού Φεστιβάλ έχει ενσωματωθεί στο Ημερολόγιο Εκδηλώσεων Βιβλίου με γενικές ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Σάββατο 18:00 – 23:00 και Κυριακή 10:30 – 23:00.

Το Bookia ευχαριστεί και δημόσια το Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου τόσο για την αναγνώριση τής συμβολής του στη φιλαναγνωσία όσο και για την τιμή τής χορηγίας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s