Περισσότερες χορηγίες επικοινωνίας για το Bookia

Χορηγοί επικοινωνίας για το Bookia.

To Bookia συνεχίζει να κερδίζει την εκτίμηση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ) τα οποία το αγκαλιάζουν και το στηρίζουν ενημερώνοντας το κοινό τους. Στους χορηγούς επικοινωνίας τού Bookia προστέθηκαν το τελευταίο διάστημα, ακόμη περισσότερα ΜΜΕ.

ΕΡΤOpen

ΕΡΤOpen

H EPTOpen λειτουργεί με την ευθύνη των εργαζομένων τής πρώην ΕΡΤ, μετά το κλείσιμό της τον Ιούνιο τού 2013. Εκπέμπει πλήρες τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόγραμμα, διαδικτυακά αλλά και μέσω των φυσικών συχνοτήτων.

H EPTOpen στηρίζει το Bookia με ηχητικό σποτ καθ’ όλη τη διάρκεια τού προγράμματος καθώς και με μπάνερ στην κεντρική σελίδα τού δικτυακού της τόπου.

Radio Γράφημα

Radio Γράφημα

Το Radio Γράφημα είναι το πολιτιστικό και ραδιοφωνικό πόρταλ των εκδόσεων Γράφημα. Λειτουργεί και εκπέμπει μέσω Ίντερνετ από τη Θεσσαλονίκη, σε όλο τον κόσμο.

Το Radio Γράφημα στηρίζει το Bookia με ηχητικό σποτ καθ’ όλη τη διάρκεια τού προγράμματος καθώς και με μπάνερ στην κεντρική σελίδα.

Drive FM

Drive FM

Το Drive FM είναι πολιτιστικό και ραδιοφωνικό πόρταλ. Λειτουργεί και εκπέμπει μέσω Ίντερνετ σε όλο τον κόσμο.

Και το Drive Radio στηρίζει το Bookia με ηχητικό σποτ καθ’ όλη τη διάρκεια τού προγράμματος καθώς και με μπάνερ στην κεντρική σελίδα.

 


To Bookia ευχαριστεί την ΕΡΤOpen, το Radio Γράφημα και το Drive FM αλλά και τους εκατοντάδες φορείς, σάιτ και blog που λειτουργούν ως χορηγοί επικοινωνίας, συμβάλλοντας όλοι με κρίσιμο τρόπο στην προώθηση τής δραστηριότητάς του.

To Bookia καλεί όλα τα ΜΜΕ (ψηφιακά και αναλογικά), τα πόρταλ και τα blog με ευαισθησία σε θέματα πολιτισμού, να στηρίξουν το εγχείρημα ενημερώνοντας το κοινό τους.

To Bookia τιμά τη στήριξη που δέχεται, προβάλλοντας αντίστοιχα τούς χορηγούς επικοινωνίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με email στο bookia.gr@gmail.com, με τη φόρμα επικοινωνίας στο ίδιο το Bookia αλλά και τηλεφωνικά στο 6951-654425.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s