Τιμές των βιβλίων στο Bookia

Τιμές βιβλίων στο Bookia.

To Bookia δεν είναι ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο. Όμως, η τιμή των βιβλίων είναι σημαντική πληροφορία για τους αναγνώστες.

Έτσι, το Bookia σύναψε συμφωνίες, αρχικά με δύο μεγάλα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία τής χώρας, με σκοπό να εμφανίζει τις τιμές των βιβλίων σε αυτά, ζωντανά, τη στιγμή που το ζητάει ο αναγνώστης.

Καθώς ο αναγνώστης βλέπει στο Bookia ένα βιβλίο, μπορεί να ζητήσει να δει επιπλέον και την τιμή τού βιβλίου στα συμβεβλημένα βιβλιοπωλεία. Το Bookia επικοινωνεί ζωντανά με τα βιβλιοπωλεία και ζητάει την τιμή τού συγκεκριμένου βιβλίου. Λαμβάνει την τιμή και την εμφανίζει.

Ο αναγνώστης μπορεί να επιλέξει να μεταφερθεί στη σελίδα τού βιβλιοπωλείου που επιθυμεί, να προσθέσει το βιβλίο στο καλάθι και να το αγοράσει με τους τρόπους που παρέχει το ίδιο το βιβλιοπωλείο. Η εικόνα που ακολουθεί είναι δείγμα τής εμφάνισης τής τιμής στη σελίδα ενός βιβλίου.

Δείγμα εμφάνισης τιμής βιβλίου στο Bookia.

Εκτός από τα δύο βασικά βιβλιοπωλεία με τα οποία συμφωνήθηκε η συνεργασία, το Bookia διευκολύνει την εμφάνιση τής τιμής των βιβλίων και από δύο επιπλέον βιβλιοπωλεία, με έναν λιγότερο αυτόματο τρόπο και με επιπλέον χειρισμούς από τον αναγνώστη, το Public και το GreekBooks.

Πρόθεση τού Bookia είναι να επεκτείνει αυτήν την υπηρεσία ώστε οι αναγνώστες να βλέπουν ζωντανά την τιμή ενός βιβλίου, ταυτόχρονα από ακόμη περισσότερα βιβλιοπωλεία. Καλεί τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία να επικοινωνήσουν για τις τεχνικές λεπτομέρειες. Η επικοινωνία των συστημάτων γίνεται με έναν πολύ απλό τρόπο που υλοποιείται εύκολα και γρήγορα.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s