Το Bookia στο Localbook Show

Localbook Show 3-12 Οκτωβρίου.

Το Bookia (boú-ki-a) συμμετέχει στο Localbook Show, 3-12 Οκτωβρίου 2014, με χορηγία τής Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών. Μία ακόμη τιμητική συνεργασία με έναν από τους σημαντικότερους φορείς στο χώρο των εκδόσεων.

Το Localbook Show διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών & Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΕΒ) σε συνεργασία με τον Δήμο Κηφισιάς. Είναι μία πρωτοποριακή έκθεση βιβλίου και πολιτισμού που θα πραγματοποιηθεί 3-12 Οκτωβρίου στο Άλσος της Κηφισίας.

Τιμώμενη συγγραφέας θα είναι η Πηνελόπη Δέλτα ενώ θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα που θα περιλαμβάνει έκθεση μοναδικού αρχειακού υλικού ιδιοκτησίας του απόγονού της, Αλέκου Π. Ζάννα. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου στις 20:00 με καλωσόρισμα του δημάρχου Κηφισιάς.

Στη Έκθεση θα εκπροσωπηθούν τουλάχιστον 40 εκδοτικοί οίκοι ενώ θα υπάρξει πρόγραμμα παρουσιάσεων βιβλίων όπως και καλλιτεχνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Επίσης στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί η καμπάνια με τίτλο «localbook: δεύτερη ζωή», η οποία προτρέπει τους κατοίκους των βορείων προαστίων να δώσουν την ευκαιρία στα μη χρησιμοποιούμενα βιβλία τους για να αλλάξουν μια ζωή! Θα υπάρχει ειδικό περίπτερο συλλογής των βιβλίων με επίβλεψη του δήμου Κηφισιάς.

Το Bookia λειτουργεί ταυτόχρονα και ως χορηγός επικοινωνίας τής Διοργάνωσης, ενημερώνοντας το κοινό και προωθώντας τις δραστηριότητες τής Ομοσπονδίας. Καθημερινώς θα δημοσιεύει ρεπορτάζ από το χώρο αλλά και από τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται.

Στο Localbook Show, το Bookia θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τις υπηρεσίες του στους βιβλιόφιλους αλλά και στους επαγγελματίες τού βιβλίου, τους εκδότες και τους συγγραφείς. Στην κοινωνικοποίηση με κέντρο το βιβλίο εμπλέκονται όλοι και το Bookia είναι ο συνδετικός κρίκος που φέρνει σε άμεση επαφή τους αναγνώστες με τους δημιουργούς.

Το Localbook Show είναι μία ευκαιρία και για το ίδιο το Bookia να γνωριστεί με το κοινό του. Το Bookia προσκαλεί τα μέλη, τους φίλους του αλλά και όλους τους αναγνώστες, να επισκεφθούν το Φεστιβάλ ώστε να ανταλλαγούν απόψεις και εμπειρία και να καθοριστεί το μέλλον του, πως θα γίνει καλύτερο και πρακτικότερο για όσους το χρησιμοποιούν.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ενσωματωθεί στο Ημερολόγιο Εκδηλώσεων Βιβλίου με γενικές ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 18:00 – 22:00 και Σάββατο – Κυριακή 12:00 – 22:00.

Το Bookia ευχαριστεί και δημόσια την ΠΟΕΒ τόσο για την αναγνώριση τής συμβολής του στη φιλαναγνωσία όσο και για την τιμή τής χορηγίας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s