Δωρεάν η ψηφιακή έκδοση όλων των βιβλίων του Βασίλη Παπαθεοδώρου

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη προσφέρουν στο αναγνωστικό κοινό το σύνολο του έργου ενός συγγραφέα τους ψηφιακά. Τα βιβλία του πολυβραβευμένου συγγραφέα παιδικών, εφηβικών και νεανικών μυθιστορημάτων Βασίλη Παπαθεοδώρου μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν από σήμερα οι αναγνώστες.

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου είναι από τους αγαπημένους συγγραφείς που επιλέγουν να διαβάσουν οι νεαροί αναγνώστες, καθώς στα βιβλία του θίγει, χωρίς διδακτισμό ή ηθικολογία, κοινωνικά θέματα όπως η ξενοφοβία, ο ρατσισμός, η ανεργία κ.ά. Έχει τιμηθεί δυο φορές με το Κρατικό Βραβείο και τα βραβεία των περιοδικών Διαβάζω καιΟ αναγνώστης, καθώς και με διακρίσεις από τον Κύκλο Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, τον Κυπριακό Σύνδεσμο Παιδικού και Νεανικού Βιβλίου και τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά. Πολλά από τα βιβλία του διδάσκονται στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Τα βιβλία του Βασίλη Παπαθεοδώρου στις Εκδόσεις Καστανιώτη:

Τα ψηφιακά βιβλία (ebooks) των Εκδόσεων Καστανιώτη διατίθενται στο πρότυπο ePub και είναι συμβατά με την πλειονότητα των συσκευών ανάγνωσης, συμπεριλαμβανομένων κι εκείνων που βασίζονται στα iOS (iPad, iPhone, iPod Touch) και Android.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s