Πολιτική ιδιωτικότητας

Σύνδεση

Η σύνδεση στο Bookia γίνεται μέσω τού Facebook. Κατά τη σύνδεση, το Bookia ζητά άδεια για τη λήψη πληροφοριών από το Facebook. Ο χρήστης, μπορεί να επιτρέψει ή να απορρίψει όλες ή μέρος των πληροφοριών που ζητούνται. Επίσης, ζητείται και η άδεια για ενέργειες, π.χ. τη δημοσίευση στο Χρονολόγιο των χρηστών, αντ’ αυτών.

Τα στοιχεία

Οι πληροφορίες που το Bookia αντλεί από το Facebook ή καταχωρεί ο ίδιος ο χρήστης, χρησιμοποιούνται μόνον για την παροχή των υπηρεσιών τού Bookia προς το συγκεκριμένο χρήστη. Για κανέναν λόγο και με κανέναν τρόπο, δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους ή χρησιμοποιούνται με άλλον τρόπο χωρίς την έγκριση τού κάθε χρήστη.

Δημοσιεύσεις στο Facebook

Εάν κατά τη σύνδεση στο Bookia μέσω Facebook, ο χρήστης το εξουσιοδοτήσει να δημοσιεύει στο Χρονολόγιό του, τότε το Bookia συμπεριφέρεται ως εξής:

  • Την πρώτη φορά μόνον και για μία φορά, δημοσιεύει μήνυμα στο Χρονολόγιο τού χρήστη ότι αυτός συνδέθηκε στο Bookia.
  • Σε κάθε ενέργεια τού χρήστη, π.χ. στη φόρμα καταχώρησης μίας νέας κριτικής για ένα βιβλίο, το Bookia τοποθετεί επιλογή με ετικέτα «Δημοσίευση και στο Facebook». Ενεργοποιώντας αυτή την επιλογή, το Bookia κοινοποιεί την ενέργεια τού χρήστη και στο Χρονολόγιό του. Κάθε κοινοποίηση στο Χρονολόγιο τού χρήστη, γίνεται μόνον με την έγκρισή του.

Σχολιάστε